De ce să te abonezi?

Pentru că sub copac e umbră când e soare și plouă mai puțin, când plouă. E locul ideal în care ne putem aduna, să creștem și să ne ramificăm împreună. Sper că vom redescoperi împreună mirarea, uimirea în fața lucrurilor mici sau mari din jurul nostru.

Sunt Roxana Farca și, de aproape 14 ani, am explorat mai multe arii de interes care s-au hrănit cu creativitate și natură. Am scris despre călătorii și viața în familie, am absolvit o școală de fotografie și o facultate de grafică, am călătorit pe motocicletă sau pe cal și, așa cum se înțelege, am învățat să scriu, să fotografiez și să desenez - toate acestea în ultimii 16 ani. Dar, mai presus de toate, am învățat să reduc viteza și să cred că ne putem reinventa oricând, că stă în firea noastră să creștem permanent, să ne dezvoltăm, să explorăm. Eu nu m-am oprit încă din crescut și nu am uitat (aproape) niciodată să mă las uimită de ceea ce am descoperit sau învățat. De aceea, te invit să vii alături de mine, să creștem și să ne jucăm împreună, sub copac.

Ce se va întâmpla în această comunitate?

Voi trimite cel mult trei scrisori pe lună, unele inspirate de copaci, altele de lucrurile mărunte care mă bucură și mă uimesc, în fiecare zi. Din prima zi a anului 2024 am început să țin un jurnal vizual pe care îl voi împărtăși, cu prioritate, abonaților cu plată.

Îmi doresc este să adun pe această cale un grup de prieteni interesați de aceleași subiecte ca mine, să existe dialog, feedback, schimb de idei și comunicare. Sub copac nu vor fi linkuri plătite și nici o altă formă de promovare. Voi recomanda doar oamenii și resursele pe care le-am folosit sau care m-au inspirat pe mine și cred cu tărie că pot să inspire și pe alții.

Ce subiecte vei găsi în scrisori?

Îmi plac lucrurile care cresc organic, în timp, așa că nu am o listă definitivă. Sub copac vei găsi, printre altele:

  • detalii interesante despre copaci și păduri, natura din jurul nostru, ecologie, conservare, mediu

  • dezvăluiri din culisele proiectelor la care lucrez, etape intermediare și explorări personale

  • propuneri de teme creative pentru toată lumea, indiferent de experiență

  • cărți, poezii, expoziții, activități, pasiuni, copilării și alte ficțiuni sau invenții care ne pot face viața tuturor mai frumoasă

  • un strop de istorie a artei, atunci când tema o cere

  • invitații la ceai, cafea sau un pahar cu vin, sper că în viața reală, nu pe chat

  • poate o rețetă delicioasă furată cu acordul șefului inimii și bucătăriei mele, Alex

  • cărți poștale din locurile prin care călătoresc și alte surprize sau cadouri pentru cei care aleg varianta plătită a acestei publicații

În general vei găsi subiecte pozitive și idei frumoase, lucruri și idei care m-au uimit pe mine. Te previn însă că, din când în când, mă enervez și sufăr din cauza răului pe care tot noi, ca oameni, îl provocăm în jur. Și când mă enervez, scriu.

Hai să vedem ce iese, poți să-mi spui și tu ce ai vrea să afli de la mine și te aștept cu drag alături de mine, sub copac!

Subscribe to sub copac

Redescoperim împreună uimirea în fața naturii sau a lucrurilor mici și mari din jurul nostru.

People

Artist, travel writer, trees lover